Schoolinformatie

Ben jij klaar voor de middelbare school?

Jij gaat van groep 8 naar de middelbare school. Spannend, maar ook heel leuk! Wij zullen er voor zorgen dat jij je snel thuis zult voelen bij ons op school. Bijvoorbeeld door de introductie-activiteiten die wij aan het begin van het jaar organiseren. Zo maak je op een leuke manier kennis met de school en jouw klasgenootjes!

Check ons onderwijsaanbod
Antwoorden op je vragen

Digitaal Dollard!

Mijn Dollard College is een digitale omgeving van het Dollard College. Dit noemen we ook wel ons 'portaal'. Zodra je bij ons op school bent ingeschreven, krijgen jij en jouw ouders inloggegevens voor dit portaal. Mijn Dollard College staat vol met informatie en handige apps. Denk aan nieuwberichten, de vakantieplanning, Word, Outlook, SOM, itslearning en nog heel veel meer! Dit is de digitale plek waar jij je schooldag zult beginnen.

SOM of eigenlijk Somtoday, is een heel handig informatiesysteem dat onze school gebruikt. In dit systeem worden al jouw gegevens goed bewaard door onze administratie. Maarrrr.. let op! Want jij en je ouders kunnen ook jouw cijfers bekijken in dit systeem. Hartstikke handig!

Op itslearning vind je informatie over online methodes en huiswerkopdrachten. Denk aan luisteropdrachten, filmpjes met uitleg en oefenmateriaal. Hier kan je op school én thuis mee aan de slag.

Jouw rooster staat in Zermelo. Deze app zal jij vast en zeker vaak gaan gebruiken. Bijvoorbeeld om te checken wanneer je ook alweer Engels hebt of wanneer je je favoriete docent weer gaat zien!