Prijswinnaars Slogan Dollard College
bovenburen | hommesplein | 11 maart 2019

Prijswinnaars Slogan Dollard College

​​Groep 8 leerlingen konden tijdens de open dagen aan een prijsvraag meedoen. Ze moesten vragen beantwoorden en een slogan inleveren. De groep 8 leerling die alle vragen goed had en daarbij ook nog de mooiste slogan had kon een cadeaubon voor een rugtas, ter waarde van €50,-, winnen.

Hommesplein-Stikkerlaan
Nienke Drent van obs Jaarfke in Scheemda, heeft de prijsvraag open huis 2019 van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan gewonnen. Zij had de mooiste slogan:
“Ik kies voor het Dollard College omdat ik mij er thuis voel en er voor iedereen mogelijkheden zijn om te leren."
Nienke was zeer blij met haar prijs: een cadeaubon voor een rugtas. Haar klasgenootjes waren heel trots op haar. Nienke, van harte gefeliciteerd!

Bovenburen
Sebastiaan uit groep Goud van SBO Delta, had alle vragen goed én een mooie slogan bedacht: "Ik kies voor het Praktijkonderwijs van het Dollard College, omdat ik op het praktijkonderwijs verder kom!"
Maandag 4 maart ging dhr. Begeman met twee mentorleerlingen naar ‘De Stuwe’ om hem te feliciteren en hem zijn prijs te overhandigen. Sebastiaan kreeg een applaus van zijn klasgenoten en vertelde dat hij binnenkort een mooie rugtas gaat uitzoeken. Die kan hij natuurlijk mooi gebruiken wanneer hij het volgend schooljaar naar het Voortgezet Onderwijs gaat!


 

Prijswinnaars Slogan Dollard College

Reageren