Prijswinnaars Kraak de Dollardkluis!
bellingwolde | bovenburen | hommesplein | pekela | woldendorp | 12 maart 2018

Prijswinnaars Kraak de Dollardkluis!

​​Net als voorgaande jaren konden de bezoekende leerlingen van de open dag meedoen met het online spel Kraak de Kluis. Door middel van een aantal vragen te beantwoorden over het Dollard College konden zij een cijfercombinatie vinden waarmee de kluis geopend kon worden. Het online spel bestond uit drie rondes, meerdere prijzen waren te winnen.

Gino Niewzwaag van Feiko Clockschool in Oude Pekela, heeft na het bezoek aan de open dag van vestiging Pekela meegedaan aan het onlinespel ‘Kraak de Dollardkluis’ Gino kreeg de prijs uitgereikt van mevrouw Kaldijk van vestiging Pekela. De prijs is een vvv-waardebon van €50,- en een kluis als spaarpot. Gino, veel plezier met de prijs!Dit was de reactie van Gino: "Geweldig dat ik de Dollard kluis het snelst kraakte.. Ik ben super blij, want dan zou ik graag een agenda van Dylan Heagens willen, die kan ik nu van het gewonnen geld aanschaffen. Van de rest van het geld, koop ik andere Dylan Heagens school spullen.
Alvast hartelijk bedankt!"


Yasmijn Blaauw, OBS de Tweemaster in Winschoten, heeft de open dag van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan bezocht en heeft ook een ronde gewonnen. Op donderdag 22 maart kreeg zij de prijs uitgereikt van mevrouw Speelman van de vestiging Stikkerlaan. Dit was de reactie van Yasmijn. "Ik ben super blij dat ik heb gewonnen, ik ga er leuke dingen voor kopen. Ik ga zeker een mooie agenda, schriften , pennen en etui en mooie kaftpapier kopen waar ik mijn boeken mee kan kaften. En natuurlijk de rest wat ik nog nodig ben. Ik zit op de obs de Tweemaster in Winschoten en ben 12 jaar."

Mick van der Heide, CBS basisschool de Wegwijzer in Bellingwolde, nam een kijkje op de open dag van vestiging Bellingwedde en heeft ook een prijs gewonnen. Dit was de reactie van Mick: "Ik wil mooie schoolspullen gaan kopen. Een agenda hoef ik niet aan te schaffen, omdat ik hier op school een logboekje krijgt. Dus dan houd ik misschien nog geld over om iets leuks voor het gamen te kopen!"

Brian Maravge, CBS Maranathaschool in Winschoten heeft de open dag van vestiging Bovenburen-De Flint bezocht. Leerlingen van de vestiging Bovenburen-De Flint hadden schalen met gezonde snacks gemaakt die aan de klasgenoten van Brian werden uitgedeeld Zij zijn tenslotte ook een beetje winnaar.
Dit was de reactie van Brian. "Hallo, Ik zit nu op de CBS Maranathaschool in Winschoten. Ik moet alles nog kopen voor de andere school. Zzoals een agenda, schriften, kaftpapier, pennen en potloden en nog meer. Ik vind het super mooi dat ik gewonnen heb."
Groetjes Brian Maravge

Elsiena Beekhuis van fusieschool Woldrakkers/ de Munte.heeft haar prijs in ontvangst mogen nemen, ze was blij verrast. Normaal wint haar zusje alle spelletjes en gaan ze aan haar neus voorbij. Elsiena vond het leuk om mee te doen en kijkt uit naar volgend schooljaar.
Van de vvv-bon gaat ze een nieuwe rugtas uitzoeken die ze natuurlijk goed kan gebruiken.
 

Reageren