DJ Kevin Aleksander in the house
pekela | 27 november 2017

DJ Kevin Aleksander in the house

​​Vrijdag 24 november, was de Amerikaans/Russische Dj Kevin Aleksander uit Denver, Colorado te gast bij ons op het Dollard College in Pekela. Via de stichting Afterbeat gaf hij de hele dag workshops aan leerlingen over zijn werk en passie als Dj.

Om 8:30 uur maakte hij  meteen de leerlingen wakker met EDM (Electronic Dance Music) zoals House, Dub Step, Trapmusic en nog veel meer. Nadat hij wat over zichzelf verteld had, liet hij de leerlingen de geschiedenis van EDM horen en zien. Er was ook een mogelijkheid om allerlei vragen aan hem te stellen. Daarna liet hij aan de hand van de computer zien hoe hij zijn muziek maakt.

Natuurlijk moest er aan het eind een groepsfoto gemaakt worden en uiteraad een selfie met de, volgens de leerlingen, knappe DJ Kevin Aleksander. Tot slot kregen alle leerlingen na de gastles een vrijkaartje voor de 12+ Teenage Club Night in Club Jinx te Veendam waar diverse Dj's, waaronder Dj Kevin Aleksander, optreden.

Het was hartstikke leuk en iedereen was ook erg enthousiast! Volgens de leerlingen mag hij snel weer terug komen.

RTV Noord

Dj Kevin Aleksander was niet ons enige gast, ook een verslaggever van Radio Noord, Wiebe Klijnstra kwam vrijdagmorgen bij ons langs om op de radio verslag te doen voor zijn live uitzending 'Vroeg Op Noord' over de gastlessen van de Amerikaanse Dj.

Je kunt dit terug luisteren vanaf 50 minuten via de link: https://www.rtvnoord.nl/radio/programma/20020/Vroeg-op-Noord/aflevering/13687

Reageren