Bossers & Cnossen is nieuwe IT-leverancier van Onderwijsgroep Noord
8 juli 2019

Bossers & Cnossen is nieuwe IT-leverancier van Onderwijsgroep Noord

​​Onderwijsgroep Noord en Bossers & Cnossen uit Groningen hebben op 5 juli een aanbestedingscontract ondertekend. Hiermee verbindt Onderwijsgroep Noord zich aan Bossers & Cnossen voor de levering van desktops, laptops en leerlinggebonden werkplekken.

“Innovatief onderwijs met begrippen als gepersonaliseerd leren en 21 century skills vraagt om flexibele leermiddelen” zegt Ton Wennink van het College van Bestuur van Onderwijsgroep Noord. “Het gebruik van digitale middelen neemt steeds meer toe. Alle leerlingen, studenten, docenten en ondersteunende medewerkers moeten kunnen beschikken over goede PC’s, laptops of tablets. In een periode van groei of krimp is het belangrijk dat wij de systemen gemakkelijk kunnen uitwisselen tussen de diverse vestigingen. Wij kunnen bovendien schaalvoordeel halen in ondersteuning, beheer en onderhoud door samen te werken met één partij voor onze 23 vestigingen. Wij hebben in Bossers & Cnossen een goede partij gevonden.”

Jeroen Bos, directeur van Bossers & Cnossen is trots op het vertrouwen dat zijn bedrijf krijgt van Onderwijsgroep Noord. “Ik zie het als een mooie samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. ICT is een vanzelfsprekend onderdeel van het dagelijkse leven en dus ook het onderwijs geworden. Wij weten wat er leeft en wat er speelt. Naast de levering van hardware kunnen wij onze kennis inzetten en op deze manier ook een bijdrage te leveren aan de opleiding van de leerlingen en studenten.”

De overeenkomst geldt voor een periode van twee jaar met de mogelijkheid tot verlenging van twee keer een jaar.

Onderwijsgroep Noord is een samenwerkingsverband van drie onderwijsstichtingen: Dollard College, rsg de Borgen en Terra en de Ondersteunende Diensten en heeft 23 vestigingen in Noord Nederland: www.onderwijsgroepnoord.nl

Bossers & Cnossen is een gecertificeerde en geautoriseerde leverancier op het gebied van ICT-middelen en functionaliteiten. De juiste oplossingen maken het leven eenvoudiger en helpen medewerkers effectiever en efficiënter te werken. Door hun oplossingen en ideeën te delen, kan Bossers & Cnossen echt een verschil maken voor organisaties en de samenleving: www.bnc.nl

Reageren