Machinefabriek Bosker B.V.

Machinefabriek Bosker B.V.

Bosker is een innovatieve machinefabriek, voornamelijk gespecialiseerd in krooshekreinigers of grofroosters, waterbeheersing en -behandeling. Al ruim 50 jaar, zowel nationaal als internationaal!

U vindt Bosker krooshekreinigers bij grote gemalen, stuwen, waterkrachtcentrales, koelwaterinlaten. Maar ook voor kleinere gemalen en waterinlaten heeft Bosker een oplossing. Een belangrijk voordeel van de door ons geleverde roosterreinigers is dat wij de engineering, productie, montage en service van A tot Z doen. Het overgrote deel van de machines is door ons zelf ontworpen en geproduceerd.

Machinefabriek Bosker beschikt over een moderne ontwerpafdeling waar we door middel van 3D software (SolidWorks) de installaties ontwerpen. Tekeningen en berekeningen worden dus voor iedere opdracht specifiek uitgewerkt.

Recent is een productoptimalisering uitgevoerd voor onze mechanische bovenloopreiniger, Deze reiniger is milieuvriendelijk omdat hier geen olie wordt toegepast. Op dit moment zijn er al meerdere mechanische machines geleverd die op 120m diepte nog een vuillast van
3000 kg kunnen verwijderen. Deze machines zijn ook hydrauliekvrij.

www.bosker.com